x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Gică Popescu, veste proastă din partea justiţiei: "ICCJ respinge ca nefondat recursul declarat de pârâtul POPESCU GHEORGHE"

Gică Popescu, veste proastă din partea justiţiei: "ICCJ respinge ca nefondat recursul declarat de pârâtul POPESCU GHEORGHE"

19 Oct 2015   •   16:52
Gică Popescu, veste proastă din partea justiţiei: "ICCJ respinge ca nefondat recursul declarat de pârâtul POPESCU GHEORGHE"
Sursa foto: spynews.ro

În timp ce aşteaptă verdictul în cazul cererii de eliberare condiţionată, Gică Popescu a primit o veste proastă, la care nu se aştepta.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis, în urmă cu două zile, recursul pe care Gică Popescu îl declarase în procesul în care se războia pentru câteva sute de hectare din judeţele Dâmboviţa şi Giurgiu, scrie spynews.ro.

"Respinge ca nefondat recursul declarat de pârâtul POPESCU GHEORGHE împotriva deciziei civile nr. 1275 din 17 decembrie 2014 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a V-a civilă. Obligă recurentul pârât Popescu Gheorghe la plata sumei de 20.000 lei cheltuieli de judecată către intimata reclamantă SC Avante Espacia SRL. Irevocabilă", au hotărât magistraţii.

Popescu se lupta prin tribunale de mai bine de cinci ani cu firma respectivă, iar motivul pentru care a pierdut la toate instanţele a fost neîndeplinirea obligaţiilor ce îi reveneau prin contractul de vânzare-cumpărare semnat între el şi compania respectivă. Aşa că, de săptămâna viitoare, firma poate trece la executarea fostului internaţional.

Vezi ce avere a pierdut Gică Popescu, pe spynews.ro

×