x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Golgheterul Rusiei, rănit de un poliţist cu o armă cu electroşocuri.

Golgheterul Rusiei, rănit de un poliţist cu o armă cu electroşocuri.

19 Iun 2011   •   15:15
Golgheterul Rusiei, rănit de un poliţist cu o armă cu electroşocuri.

Atacantul sarb al echipei Zenit Sankt Petersburg, Danko Lazovic, a fost ranit cu o arma cu electrosocuri de un politist, dupa victoria din deplasare cu Volga Nijni, a anuntat clubul jucatorului, incidentul fiind dezmintit de politie.

Incidentul a avut loc, vineri seara, dupa victoria cu scorul de 2-0 din meciul cu Volga. Dupa fluierul final, Lazovic, golgheterul campionatului, sustine ca a vrut sa salute fanii si sa le arunce tricoul: "Un politist m-a atacat prin spate, cu o arma cu electrosocuri. Este de ras ca se poate intampla asa ceva intr-o competitie sportiva. Dar aici in Rusia totul e posibil, asta e clar".

Zenit a confirmat acuzatiile, sustinand ca si fanii au fost victimele politistilor si anuntand ca vrea de depuna plangere contra politiei din Nijni-Novgorod. "Ranirea jucatorului a fost confirmata. Diagnosticul oficial este de ranire si arsuri de gradul intai provocate de un soc electric. Toate elementele vor fi transmise Parchetului Rusiei, Ministerului de Interne, Uniunii Ruse de Fotbal si altor organe competente", a anuntat Zenit, care sustine ca are imagini video de la amatori care confirma faptele.

Politia din Nijni-Novgorod a respins acuzatiile si a denuntat comportamentul "agresiv" al spectatorilor veniti din Sankt Petersburg si faptul ca jucatorii de la Zenit au vrut sa se apropie de fani. "Un politist a ordonat jucatorilor sa paraseasca zona din fata tribunei fanilor. Agentul era intre spectatori si un jucator si a gesticulat pentru a-si explica ordinele, tinand in mana o arma cu electrosocuri. Agentul de ordine nu a utilizat arma cu electrosocuri", a anuntat politia intr-un comunicat.

×