x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Hagi, după decesul lui Cryuff: "Fotbalul se desparte de un zeu"

Hagi, după decesul lui Cryuff: "Fotbalul se desparte de un zeu"

24 Mar 2016   •   17:26
Hagi, după decesul lui Cryuff: "Fotbalul se desparte de un zeu"
Sursa foto: facebook.com/10GheorgheHagi

Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, Gheorghe Hagi, a scris, joi, pe contul său de facebook că ''fotbalul se desparte de un zeu'', după decesul fostului mare jucător olandez Johan Cruyff.


''Fotbalul se desparte de un zeu. Rămas bun, Johan Cruyff!'', a scris Hagi în mesajul său din reţeaua de socializare, continuând în engleză: ''Legends don't die, they live forever. Farewell, Johan Cruyff! (Legendele nu mor, ele trăiesc veşnic. Rămas bun, Johan Cruyff!)

Hagi a fost jucătorul lui Cruyff la FC Barcelona între 1994 şi 1996.

Şi atacantul român Adrian Mutu a reacţionat după decesul lui Cryuff. ''RIP Johan Cruyff!'' a scris pe Facebook actualul atacant şi antrenor secund al echipei ASA Târgu Mureş.

De asemenea, Federaţia Română de Fotbal a dat publicităţii un comunicat în care ''regretă dispariţia unuia dintre fotbaliştii legendari. Astăzi, Johan Cruyff s-a stins la 68 de ani''.

''Cruyff a fost considerat unul dintre cele mai mare talente ale fotbalului mondial. În cariera sa de fotbalist a cucerit de 9 ori titlul în Olanda şi a câştigat de trei ori Cupa Campionilor Europeni cu Ajax, o Cupă UEFA şi o Cupa Intercontinetală. De asemenea, a fost premiat de trei ori cu Balonul de Aur'', se mai arată în comunicatul FRF.

Şi Liga Profesionistă de Fotbal scrie pe site-ul său despre dispariţia lui Cruyff: ''Cel mai mare fotbalist european din istoria acestui sport, Johan Cruyff, a încetat din viaţă, joi, 24 martie 2016. Tragicul eveniment s-a întâmplat într-un spital din Barcelona, unde olandezul ducea lupta cu o boală necruţătoare, cancerul pulmonar. Johan Cruijff avea 68 de ani şi era considerat cel mai mare fotbalist european al tuturor timpurilor''.

Sursa: Agerpres

×