x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Hagi și Gică Popescu ar putea prelua un celebru club din Turcia

Hagi și Gică Popescu ar putea prelua un celebru club din Turcia

13 Noi 2017   •   14:37
Hagi și Gică Popescu ar putea prelua un celebru club din Turcia
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Gică Hagi și Gică Popescu ar putea deveni protagoniștii unei mutări surprinzătoare. Presa turcă i-a surprins pe cei doi foști mari fotbaliști la Izmir, unde, notează jurnaliștii turci, liderii Generației de Aur ar conduce discuțiile pentru preluarea unui club de tradiție din Turcia.

"Gică Hagi și Gică Popescu au venit la Izmir pentru Karsiyaka", scriu CNN Turk și Haberturk, care vorbesc despre posibilitatea ca Hagi și Popescu să se implice în noul proiect de la Kariyaka SK, echipă de tradiție din Turcia, care în acest moment se zbate în al treilea eșalon.

Potrivit informațiilor oferite de jurnaliștii turci, Hagi și Popescu au ajuns duminică dimineață la Izmir, unde au fost întâmpinați de o mașină a lui Multu Altug, președintele de la Karsiyaka. Acesta i-ar fi pus la punct pe liderii Generației de Aur cu stadiul proiectului, iar în spatele încercării de revitalizare a echipei s-ar afla Mikhail Prokhorov, un miliardar rus cu o avere de peste nouă miliarde de dolari care deține 80% din echipa americană de baschet Brooklyn Nets. Momentan, detaliile despre rolul celor doi în afacere sunt puține, dar turcii scriu că Hagi și Popescu au fost autorizați să poarte negocierile.

Actualmente pe ultimul loc în liga a treia din Turcia, cu doar cinci puncte în 12 etape, Karsiyaka FK e un club fondat în 1912, fiind unul dintre cele mai vechi din Turcia. În ultimele decenii, însă, performanțele nu s-au lipit de echipa la care sunt chemați Hagi și Popescu, iar Karsiyaka nu a mai jucat în prima ligă din Turcia din 1996.

Sursa: reporterntv.ro

 

×