x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Irina Begu şi-a vopsit unghiile în roşu, galben şi albastru, înaintea întâlnirii cu Germania

Irina Begu şi-a vopsit unghiile în roşu, galben şi albastru, înaintea întâlnirii cu Germania

11 Apr 2016   •   18:29
Irina Begu şi-a vopsit unghiile în roşu, galben şi albastru, înaintea întâlnirii cu Germania

Jucătoarea Irina Camelia Begu şi-a vopsit unghiile în roşu, galben şi albastru, înaintea întâlnirii pe care România va disputa cu Germania, în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei.

Jucătoarea de pe locul 35 mondial a postat o poză cu manichiura pe contul ei de Facbook însoţită de următorul mesaj: "Pregătindu-mă pentru Fed Cup".

Duminică, Simona Halep, Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru au ajuns la Cluj-Napoca, unde va avea loc întâlnirea. Luni, germanele Andrea Petkovic, Annika Beck şi Julia Goerges au sosit şi ele în oraşul ardelean.

Begu, care a jucat săptămâna trecută la Charleston (SUA), este aşteptată marţi să se alăture echipei tricolore. La formaţia germană trebuie să sosească şi Angelique Kerber, numărul 1 al echipei oaspete, care de asemenea a evoluat în SUA.

Partidele întâlnirii România-Germania vor avea loc în 16 şi 17 aprilie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe zgură, fiind transmise în direct de Dolce Sport. Învingătoarele vor evolua în 2017 în Grupa Mondială I, iar învinsele în Grupa Mondială II.

Sursa: news.ro

×
Subiecte în articol: irina begu