x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Jakob Vestergaard crede că meciul cu echipa Krim Ljubljana va fi unul dificil

Jakob Vestergaard crede că meciul cu echipa Krim Ljubljana va fi unul dificil

14 Mar 2013   •   11:22
Jakob Vestergaard crede că meciul cu echipa Krim Ljubljana va fi unul dificil
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Antrenorul echipei feminine de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, Jakob Vestergaard, e sigur că meciul decisiv cu Krim Ljubljana, de duminică, din Liga Campionilor, va fi unul foarte dificil. 

 
''Va fi un joc foarte dificil. Krim are o echipă foarte bună care ne egalează la toate capitolele. Sper că vom câştiga şi că publicul vâlcean prezent la meci îşi va pune amprenta decisiv în jocul formaţiei noastre'', a afirmat tehnicianul danez pe site-ul oficial al clubului.
 
Vestergaard a apreciat că e ''greu să te gândeşti la un adversar pentru semifinale'', atâta timp cât nu ai asigurată calificarea. ''Atât Gyor cât şi Larvik sunt două grupări foarte periculoase, dar nu sunt imposibil de învins. Legat de obiectivul clubului, mai întâi trebuie să ne calificăm în semifinale, dar dacă vom fi capabili de acest lucru, apoi orice este posibil'', a subliniat antrenorul Oltchimului. 
 
Jakob Vestergaard a menţionat că echipa a făcut cel mai bun joc al său în Liga Campionilor, sâmbătă, cu Ferencvaros, pe care a învins-o în deplasare cu scorul de 30-23. 
 
''Este nevoie de timp pentru a construi un grup competitiv. Echipa noastră va practica un handbal mai bun de la meci la meci, dar acesta este un lucru absolut normal. Cu cât vom avea mai mult timp la dispoziţie, cu atât vom avea rezultate mult mai bune. Accidentarea Cristinei Neagu a venit fix înaintea jocului tur cu Ferencvaros şi totodată este nevoie de timp pentru a-i acoperi absenţa'', a explicat Vestergaard, a cărui echipă a reuşit trei victorii consecutive în Champions League, după ce pierduse primele două partide. 
 
Oltchim întâlneşte duminică, la ora 18,00, campioana Sloveniei, RK Krim Mercator Ljubljana, în Sala Sporturilor ''Traian'', în ultimul său meci din grupa principală 2. Oltchim are nevoie de victorie pentru a fi sigură de calificarea în semifinale. În clasament, înaintea ultimei runde, pe primul loc se află RK Krim Mercator, cu 8 puncte, urmată de Oltchim, 6 p, FTC Rail Cargo Hungaria, 6 p, Zvezda Zvenigorod, 0 p. În meciul tur, Krim a învins pe Oltchim cu 28-24.

×