x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport La 75 de ani, Pele s-a căsătorit pentru a treia oară

La 75 de ani, Pele s-a căsătorit pentru a treia oară

10 Iul 2016   •   12:45
La 75 de ani, Pele s-a căsătorit pentru a treia oară

Pele, cel mai bun fotbalist brazilian din toate timpurile, s-a căsătorit pentru a treia oară, la 75 de ani, cu actuala sa iubită, mai tânără cu 25 de ani, cu care are o relaţie din 2010, în cadrul unei ceremonii religioase la care au fost invitaţi doar membrii familiei şi prietenii cei mai apropiaţi.

Nunta dintre Pele şi antreprenoarea braziliană de origine japoneză Marcia Cibele Aoki, s-a desfăşurat într-un luxos salon de evenimente din oraşul Guaraja, pe litoralul statului Sao Paulo, în prezenţa a aproximativ 100 de persoane şi departe de ochii ziariştilor, a confirmat Biroul de presă al legendarului fotbalist.

În ciuda caracterului intim al nunţii, petrecerea a fost plină de fast şi a urmat canoanele regalităţii britanice, care în 1997 i-a acordat lui Pele titlul de cavaler, precizează EFE.

Pele a rezervat un întreg hotel pentru invitaţii săi, în timp ce preparatele de la petrecere au fost realizate de chef Odilinha Hoehne, unul dintre cei mai reputaţi din Guaraja, localitate aflată în apropierea oraşului Santos, în care fostul căpitan al Selecao şi-a început cariera de fotbalist.

Supranumit "Regele fotbalului", Pele a mai fost căsătorit timp de 12 ani cu Rosemeri Cholbi, împreună cu care a avut trei copii, Edinho, Jennifer şi Kelly. În 1994, el s-a căsătorit cu interpreta de muzică religioasă Assiria Nascimento, care i-a adus pe lume gemenii Joshua şi Celeste.

Pele, al cărui nume real este Edson Arantes do Nascimento, este considerat de mulţi specialişti drept cel mai bun fotbalist din istorie. El a marcat 1.281 de goluri în 1.363 de meciuri disputate pentru echipele FC Santos şi New York Cosmos.

Cu selecţionata

×
Subiecte în articol: pele nunta casatorie