x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Lucian Bute: "A făcut greşeli, şi-a ispăşit pedeapsa! Nu trebuie să-l arătăm cu degetul acum. Sper ca proba B să iasă negativă"

Lucian Bute: "A făcut greşeli, şi-a ispăşit pedeapsa! Nu trebuie să-l arătăm cu degetul acum. Sper ca proba B să iasă negativă"

28 Mai 2016   •   19:01
Lucian Bute: "A făcut greşeli, şi-a ispăşit pedeapsa! Nu trebuie să-l arătăm cu degetul acum. Sper ca proba B să iasă negativă"
Sursa foto: FOTO: Captura video

Presa din Canada scrie că multe suspiciuni l-au avut în prim-plan pe noul preparator fizic al boxerului, Angel Heredia, după vestea-șoc că Bute a fost depistat pozitiv. Heredia a fost implicat, în trecut, în câteva cazuri de dopaj, celebru fiind cel al mai multor vedete din baseball, scrie gsp.ro.

Bute nu vrea să-l învinovăţească pe Heredia: "Toate astea sunt lucruri din trecutul său, a făcut asta în alte sporturi. A făcut greşeli, şi-a ispăşit pedeapsa. Nu trebuie să-l arătăm cu degetul acum. Toată lumea are dreptul la o a doua şansă. De când lucrează în lumea boxului niciunul dintre boxerii săi nu a fost testat pozitiv".

Bute spune că se va deplasa la Washington pentru asista la testele pentru eşantionul B. "Sper ca proba B să iasă negativă. Aşteptăm rezultatele, nu voi face speculaţii".

×
Subiecte în articol: lucian bute dopaj canada Angel Heredia proba b