x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Lucian Bute riscă puşcăria! Câţi ani ar putea fi închis pugilistul, dacă e găsit vinovat pentru moartea chiriaşilor săi

Lucian Bute riscă puşcăria! Câţi ani ar putea fi închis pugilistul, dacă e găsit vinovat pentru moartea chiriaşilor săi

07 Dec 2015   •   16:37
Lucian Bute riscă puşcăria! Câţi ani ar putea fi închis pugilistul, dacă e găsit vinovat pentru moartea chiriaşilor săi
Sursa foto: Lucian Bute (FOTO - Karina Knapek/Intact Images)
În Canada, pugilistul român Lucian Bute (35 de ani) nu doar boxează, ci este implicat şi în afaceri imobiliare, cumpărând 24 de apartamente, în cartierul Lachine din Montreal, pe care le-a închiriat.

Doar că, din nefericire, sâmbătă seara, structura balconului unui asemenea apartament a cedat, iar doi bărbaţi au murit, un al treilea fiind internat în stare gravă la spital.
 
Acum, în condiţiile în care va fi găsit vinovat de neglijenţă, Lucian Bute riscă - potrivit legilor din Canada - câteva luni de închisoare, maxim un an, la care se adaugă plata unor despăgubiri materiale către familiile victimelor.

Acest lucru va fi determinat de anchetatori care trebuie să stabilească dacă pugilistul ştia că balconul de la care au căzut chiriaşii săi are probleme şi dacă, ştiind acest lucru, nu a intervenit în niciun fel. Bute urmează să fie audiat de poliţişti şi de inspectorii în construcţii. Soţia sa, Elena Bute, este administratorul clădirii.

Vezi detaliile unui caz asemănător, tot din Canada, pe spynews.ro
 

×
Subiecte în articol: lucian bute pugilist box canada montreal