x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Lui Rooney i-a fost piratată mesageria vocală telefonică!

Lui Rooney i-a fost piratată mesageria vocală telefonică!

29 Apr 2011   •   16:01
Lui Rooney i-a fost piratată mesageria vocală telefonică!
Sursa foto: /Reuters

Starul echipei Manchester United, Wayne Rooney, a declarat că a fost informat de anchetatori că s-ar putea afla printre victimele unui scandal de piratare a mesageriei vocale telefonice de către ziariştii de la tabloidul News of the World, informează AFP.

"Detectivii de la Scotland Yard au venit ca să îmi arate documente ce sugerează că un jurnal mi-a piratat mesageria. Surpriză imensă", a scris Rooney pe contul său de Twitter.

Potrivit unei surse apropiate fotbalistului, în documentele respective se află numărul de telefon al lui Rooney şi cel al asociaţilor acestuia.

Wayne Rooney se va gândi la o eventuală acţiune în instanţă împotriva ziarului News of the World la finalul sezonului. "El vrea să se concentreze doar pentru fotbal deocamdată. Cred că orice suporter va înţelege acest lucru", a menţionat sursa citată.

Trei jurnalişti de la News of the World au fost arestaţi în cadrul unei achete a Scotland Yard. Scandalul, izbucnit în noiembrie 2005, a afectat zeci de personalităţi din Marea Britanie.

Publicaţia News of the World, deţinută de magnatul Rupert Murdoch, este acuzată că a interceptat mesaje destinate unor membri ai familiei regale, unor responsabili politici şi mai multor vedete, între care şi actriţa Siena Miller.

Ziarul şi-a cerut scuze şi a acceptat în parte responsabilitatea faptelor descoperite de anchetatori, însă nu a reuşit să calmeze spiritele. Potrivit presei, Sienna Miller ar fi refuzat o ofertă de conciliere de 20 de milioane de lire sterline, dorind să ajungă în instanţă.

×
Subiecte în articol: manchester united wayne rooney