x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Marele maestru internațional Mihail Marin va susține un simultan la Festivalul de şah corporate Pallas Athena

Marele maestru internațional Mihail Marin va susține un simultan la Festivalul de şah corporate Pallas Athena

24 Feb 2020   •   15:44
Marele maestru internațional Mihail Marin va susține un simultan la Festivalul de şah corporate Pallas Athena

Aflat la cea de a doua ediție, Festivalul de şah corporate PALLAS ATHENA se îmbogățește cu două concursuri: de pictură și eseistică/ articole pe teme de șah şi un simultan oferit participanților de către Marele maestru internațional Mihail Marin.

Concursul de eseuri/ articole, având ca obiective atât promovarea autorilor înscriși în concurs cât și promovarea jocului de șah, este destinat filologilor, scriitorilor, jurnaliștilor, bloggerilor, șahiștilor, consultanților în afaceri, filozofilor și oricăror persoane interesate. Concursul se referă la un articol pe teme de șah de minimum 1.500 cuvinte şi maxim 3.500 cuvinte. Un alt obiectiv este stimularea domeniului eseistică / jurnalism / content-writing prin oportunitatea oferită autorilor de a-și valorifica munca prin vânzarea (cesionarea drepturilor de autor) articolelor înscrise în concurs. Organizatorii vor efectua o selecție a aplicanților acceptați în concurs și o vor publica la data de 04.03.2020. Vârstă minima acceptată este de 21 ani împliniți în 2020.

Organizarea concursului de pictură în cadrul Festivalului de Șah Corporate Pallas Athena are ca obiective atât promovarea artiștilor înscriși în concurs cât și promovarea jocului de șah. Un alt obiectiv este stimularea dezvoltării domeniului artistic prin oportunitatea oferită artiștilor de a-și valorifica munca prin vânzarea operelor înscrise în concurs. Concursul presupune organizarea unei expoziții colective la locația și pe perioada evenimentului de business Festivalul de Șah Corporate Pallas Athena. Dintre participanţi vor fi alese 25 de lucrări. 

Şi Marele maestru internațional Mihail Marin, campion național, medaliat cu bronz la Olimpiada de șah 1988, autor de articole și cărți pe teme de șah, premialt de trei ori “Cartea Anului” la nivel mondial, secondant și colaborator Judit Polgar, s-a înscris în concursul de eseistică, iar soția domniei sale, Mariya Yughina a aplicat la concursul de pictură. Marele şahist va susține şi un simultan în cadrul Festivalului de Șah Corporate Pallas Athena

 

×