x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Max Biaggi, campion de 6 ori la Moto GP, a suferit un grav accident

Max Biaggi, campion de 6 ori la Moto GP, a suferit un grav accident

09 Iun 2017   •   20:25
Max Biaggi, campion de 6 ori la Moto GP, a suferit un grav accident

Fostul pilot italian Max Biaggi, de şase ori campion mondial la motociclism viteză, are un traumatism toracic şi mai multe coaste fracturate după accidentul suferit în timp ce se antrena pe o pistă din apropierea Romei, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului în care a fost internat. 

''Max Biaggi a ajuns la ora 14,04 cu elicopterul, conştient. El nu şi-a pierdut niciun moment cunoştinţa'', a explicat acest purtător de cuvânt al spitalului San Camillo într-un video difuzat de cotidianul sportiv Gazzetta dello Sport. 

Pilotul a suferit ''un important traumatism toracic'' şi are ''mai multe coaste fracturate'', a adăugat el, evocând o convalescenţă de o lună ''dacă nu vor apărea alte complicaţii''. Un nou buletin medical este prevăzut la ora locală 19,00. 

Biaggi (45 ani) a căzut pe circuitul Sagittario din oraşul Latina, la 50 de km sud de Roma. Potrivit presei italiene, alături de el la spital se află logodnica sa şi mama sa. 

Cvadruplu campion mondial la clasa 250 cmc şi dublu campion mondial la Superbike, Biaggi, fostul mare rival al lui Valentino Rossi, conduce în acest sezon o scuderie angajată în competiţiile Supermotard. AGERPRES

×