x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Mihai Leu jurizează cel mai mare concurs de colantări auto

Mihai Leu jurizează cel mai mare concurs de colantări auto

18 Sep 2017   •   14:36
Mihai Leu jurizează cel mai mare concurs de colantări auto

Mihai Leu, campion mondial la box şi campion naţional la raliu, va juriza împreună cu Piotr Ciński, campion mondial la Wrapping Auto, cel mai mare concurs de colantări auto din România - KING of Wrapps

Mihai Leu este unul dintre puţinii boxeri neînvinşi vreodată. Primul campion mondial al României (versiunea WBO, semimijlocie,  în 1997), el s-a retras din box în urma unei accidentări, având în palmeres 28 de victorii din 28 de partide disputate la profesionişti. A început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion naţional în 2003, la bordul unui Hyundai Accent WRC. Datorită pasiunii sale pentru automobilism, Mihai Leu a fost contactat de organizatori pentru a juriza cel mai mare concurs de colantări auto desfăşurat în România. Competiţia se va desfăşura în zilele de 26, 27 şi 28 septembrie în Pavilionul Central din Romexpo-Bucureşti. Concursul este parte a expoziţiei PRINT&SIGN 2017, cel mai important târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud–Est.

Cei mai talentaţi pasionaţi de colantare auto vor fi recompensaţi cu premii de 1.000 de euro (locul I), 700 de euro (locul II) şi 500 de euro (locul III). Câştigătorul Marelui premiu va primi titlul de “King of Wraps” şi o excursie la SEMA SHOW 2018 din Las Vegas. Înscrierile la concurs se pot face până la 24 septembrie online sau în timpul expoziţiei PRINT&SIGN (în limita locurilor disponibile). Se pot înscrie toate persoanele fizice rezidente în România, fără cazier şi eligibile pentru viza SUA.

×
Subiecte în articol: Mihai Leu