x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport MM Stoica, primul interviu după eliberare: ”E o diferență mare între MM cel intrat și MM cel ieșit”

MM Stoica, primul interviu după eliberare: ”E o diferență mare între MM cel intrat și MM cel ieșit”

21 Mar 2016   •   17:26
MM Stoica, primul interviu după eliberare: ”E o diferență mare între MM cel intrat și MM cel ieșit”
Sursa foto: Captură video - Antena Stars

Mihai Stoica a vorbit, pentru prima dată după eliberarea din închisoare, despre viața sa tumultuoasă de dinainte de încarcerare, dar şi despre experiența de după gratii.

Fostul manager al Stelei i-a acordat un interviu, în exclusivitate, prezentatoarei TV Nasrin Ameri, pentru emisiunea ”Star Special” de la Antena Stars.

VEZI VIDEO cu MM Stoica AICI!

”Viața mea, înainte de a intra era foarte tumultoasă, la un moment dat îmi doream să intervină monotonia și, cumva, a intervenit. Deci, atenție la ce îți dorești, asta e o vorba mare! Mi-am mai dorit, atunci când eram mic, să am un frate și să avem paturi supraetajate. Am avut paturi supraetejate (râde - n.red.), n-am avut un frate, dar am avut un prieten ca un frate”, povestește el.

”E o diferență mare între MM cel intrat și MM cel ieșit. Dacă apăreau problele în trafic, pac, imediat mă dădeam jos să mă războiesc. Acum sunt gata să mă împac pe loc cu cei care pornesc la război”, mai spune el.

VEZI VIDEO cu MM Stoica AICI!

”Acum mă bucur de micile plăceri ale vieții. N-am crezut, niciodată, că un simplu duș, o baie, îmi va aducea atâta satisfacție. N-am fost închis nicio clipă. Mintea nu mi-a fost închisă niciodată, a rămas afară. Asta e important: să-ți ții mintea afară! Am știut să fac pușcărie. Și asta este o artă!”, adaugă Stoica.

”Am cochetat cu depresia. Veneam în permisie, trebuia să mă întorc, după trei zile. Sunt sincer! Dacă știam cât de dureros este să te reîntorci, preferam să rămân în penitenciar”!, a fost o altă declaraţie interesantă a lui MeMe.

VEZI VIDEO cu MM Stoica AICI!

Pe 4 martie 2014, atunci când MM Stoica a aflat sentința definitivă, Gigi Becali se afla în penitenciar: ”M-a sunat și mi-a făcut un fel de instructaj. M-a ținut mult la telefon, mi-a zis ce e bine, ce e rău. Apoi mi-a făcut acea promisiune, că indiferent ce se va petrece, postul meu la Steaua va rămâne neocupat”.

De asemenea, a vorbit și despre relația specială pe care o are, și acum, cu Gică Popescu. "Am stat nouă luni în cameră cu Gica Popescu și George Copos. Apoi am stat alte 11 luni doar cu Gică. Noi am stat 11 luni într-o cameră cu o lățime de 1,36m”, a mai declarat MM Stoica.

VEZI VIDEO cu MM Stoica AICI!

×