x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport O fotografie cu Leo Messi a devenit emblematică pentru Barca după meciul cu PSG

O fotografie cu Leo Messi a devenit emblematică pentru Barca după meciul cu PSG

10 Mar 2017   •   16:09
O fotografie cu Leo Messi a devenit emblematică pentru Barca după meciul cu PSG

O fotografie cu Leo Messi, sărbătorind alături de zeci de fani al şaselea gol marcat de Barcelona în meciul cu PSG (6-1) şi calificarea în sferturile Ligii Campionilor la fotbal, realizată de mexicanul Santiago Garces, a depăşit 65 milioane de vizualizări pe reţelele de socializare, relatează EFE. 

În fotografie, Messi este ridicat deasupra unei grămezi umane formată din fani şi cu pumnul ridicat dă liber bucuriei după ultimul gol marcat de Sergi Roberto pe Camp Nou în meciul de neuitat cu PSG, în care catalanii au avut o revenire istorică după meciul tur (0-4). 

''Fotografia este emblematică, este un simbol şi va rămâne în istorie, a comentat Garces, care lucrează de 4 ani pentru Barcelona. Fotografia simbolizează un personaj şi încheie un ciclu al ceea ce este acest personaj. Dacă fotografia era luată după primul gol şi apoi nu ar mai fi fost revenirea, nu ar fi fost acelaşi lucru''. 

După ce Barca a postat fotografia, ea a devenit virală şi vizualizările pe Facebook, Instagram şi Twitter au explodat, depăşind 65 de milioane. AGERPRES

 

 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on

×