x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Pariuri pentru finala EURO 2012. Spaniolii favoriţi la echipe, Balotelli favorit la marcatori

Pariuri pentru finala EURO 2012. Spaniolii favoriţi la echipe, Balotelli favorit la marcatori

01 Iul 2012   •   18:25
Pariuri pentru finala EURO 2012. Spaniolii favoriţi la echipe, Balotelli favorit la marcatori

Casele de pariuri mizeaza pe Spania, pentru finala din aceasta seara, in timp ce italianul Balotelli are prima sansa sa devina cel mai bun marcator, titlu pe care il poate pierde doar daca spaniolii Torres, Fabregas sau Xavi Alonso inscriu in aceasta seara cu un gol mai mult decat el.

Un succes al spaniolilor in 90 de minute a primit cota 2,05, in timp ce varianta "Spania castiga trofeul" are cota mai mica de 1,57. Italia este cotata cu 3,80 la un castig in 90 de minute, in timp ce pentru varianta "Italia castiga trofeul" cota este de 2,35.

Gratie dublei reusite in semifinala, atacantul italienilor, Mario Balotelli, a devenit principalul favorit la cistigarea titlului de golgeter, avand cota 2,5 la casele de pariuri. Balotelli a marcat 3 goluri la acest turneu. De partea cealalta, spaniolii Torres, Fabregas si Xavi Alonso au fiecare cate doua goluri. In cazul in care David Silva marcheaza minimum patru goluri, in finala de diseara, cel care a pariat pe el poate castiga de 151 de ori suma depusa.

Daca Balotelli marcheaza de doua ori si in finala de diseara, cei care au mizat pe el pot castiga de 15 ori suma pariata.

Alte pariuri speciale includ cota 7, in cazul in care Spania se impune in ambele reprize ale finalei. In cazul Italiei, cota este de 19.

×