x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Pasionaţii de şah îşi dau întânire la Campionatul PALLAS ATHENA

Pasionaţii de şah îşi dau întânire la Campionatul PALLAS ATHENA

01 Noi 2019   •   15:50
Pasionaţii de şah îşi dau întânire la Campionatul PALLAS ATHENA

Câţiva iubitori ai şahului şi-au unit forţele şi şi-au propus să organizeze un concurs de şah inovativ, dedicat în special corporatiştilor. Este vorba despre Campionatul de Șah Corporate Pe Echipe “PALLAS ATHENA” care va avea loc la Bucureşti în perioada 8-10 noiembrie 2019.

Organizatorii au dat startul înscrierilor. Cei interesaţi trebuie să formeze echipe din trei jucători şi o rezervă. Jucătorii trebuie să aibă peste 16 ani şi să accepte să joace sub culorile organizaţiei înscrisă la concurs. Valoarea totală a premiilor este de 19.200 lei şi se acordă sub forma de vouchere servicii pentru afaceri sau bunuri. Detalii pe www.sah-corporate.ro.

Privit uneori ca un teambuilding pe echipe, evenimentul generează o serie de beneficii pentru organizaţiile participante, cum ar fi:

- avantaje pentru brand - participarea la un eveniment de elite asociat cu jocul de şah generează legături, idei şi concepte precum: şah - oameni inteligenţi, echilibraţi, strategie, tactică, fairplay, competiţie, viziune de ansamblu, calcul şanse, planificare, atenţie, concentrare, asumarea riscurilor, adaptare la reactiile adversarului s.a.m.d;

- implicarea resurselor umane într-o activitate plăcută care poate însemna o experienţă unică deosebită-practicarea acestui joc poate fi un instrument de dezvoltare personală, a aptitudinilor şi a abilităţilor de business.

×