x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Pițurcă, dezvăluiri din Dosarul Valiza: "M-a turnat fără nicio problemă! Când am plecat de la Steaua am terminat relaţia cu Becali"

Pițurcă, dezvăluiri din Dosarul Valiza: "M-a turnat fără nicio problemă! Când am plecat de la Steaua am terminat relaţia cu Becali"

22 Sep 2016   •   16:40
Pițurcă, dezvăluiri din Dosarul Valiza: "M-a turnat fără nicio problemă! Când am plecat de la Steaua am terminat relaţia cu Becali"
Sursa foto: FOTO: Dragos Stoica/Intact Images

Victor Pițurcă a primit o condamnare de un an de închisoare cu suspendare în cazul "Valiza", semând un precontract prin care Gigi Becali ar fi susținut că acei bani (1,7 milioane de euro, bani pe care a vrut să-i dea jucătorilor de la U Cluj, ca să nu piardă meciul cu CFR în sezonul 2007/2008 - n.r.) erau pentru cumpărarea unui teren.

Acum, Victor Pițurcă a dezvăluit care este relația actuală dintre el și Gigi Becali. Fostul selecționer este dezamăgit de felul în care s-a comportat patronul Stelei în dosarul Valiza, când a ajuns să fie condamnat la închisoare cu suspendare.

"A venit înaintea meciului cu Olanda - că mi-a adus şi ghinion, că am pierdut, şi a zis: «Piți, dă mâna cu mine că ne vede toată lumea și ne facem de rușine!» Am vorbit cu el. Din momentul ăla, a mai fost o emisiune şi a zis el de mine că bine mi-au făcut jucătorii sau nu ştiu ce. Nu am mai vorbit cu el decât în perioada în care i-am luat pe Sânmărtean şi pe Szukala. Şi atunci am vorbit cu el prin intermediul lui Alexandru (n.r. - Pițurcă), nu cu el. Se întâmpla acum doi ani de zile. M-am mai văzut o dată la proces, acolo, în sală, când a venit şi a recunoscut că el a făcut ce-a făcut cu valiza, cu nu ştiu ce, de ne-a rezolvat instanţa atunci, mie mi-a dat cu supendare. Când eu am plecat de la Steaua am terminat relaţia cu Gigi Becali. Am mai făcut greşeala să semnez precontractul ăla şi apoi m-a turnat fără nicio problemă. A venit şi a recunoscut el ce a făcut în Cazul Valiza. Nu l-a mai interesat de mine, de Teia Sponte, de altceva. Ne-au condamnat ăia ca pe nimic. Şi eu am semnat un precontract, vezi Doamne, că a cumpărat el un teren. Eu nu am mai avut tangenţă cu el şi nici nu vreau să mai am. Nu vreau să mai am de-a face cu el! Nu voi mai colabora nicodată cu el", a declarat Piţurcă la Dolce Sport, citat de gsp.ro.

 

×