x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, se declară încrezător pentru CM 2022 din Qatar

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, se declară încrezător pentru CM 2022 din Qatar

11 Iun 2017   •   13:10
Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, se declară încrezător pentru CM 2022 din Qatar

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), Gianni Infantino, a declarat, duminică, că este "încrezător în faptul că regiunea va reveni la o situaţie normalizată", după izolarea Qatarului, ţară unde trebuie să aibă loc Cupa Mondială de fotbal din 2022, relatează AFP. 

"Noi suntem efectiv confruntaţi cu o criză diplomatică. Dar pe de altă parte, eu sunt încrezător în faptul că regiunea va reveni la o situaţie normalizată", a declarat Infantino într-un interviu acordat jurnalului elveţian Le Matin Dimanche. 

"Cupa Mondială va fi în 2022. Peste cinci ani. Evident, dacă fotbalul îşi poate aduce o mică contribuţie, indiferent în ce mod, la o îmbunătăţire, atunci nu voi ezita să propun ajutorul meu", a adăugat preşedintele FIFA. 

Întrebat dacă Mondialul din 2022 este în pericol, succesorul lui Sepp Blatter a răspuns: "Nu. Dar în orice caz, eu nu obişnuiesc să intru în speculaţii şi nu o voi face nici de data asta". 

Arabia Saudită şi mai multe ţări aliate au anunţat ruptura legăturilor diplomatice cu Qatarul, acuzat că ar susţine terorismul. 

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: gianni infantino fifa Qatar