x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Primul jucător din Premier League, diagnosticat cu virusul Covid-19

Primul jucător din Premier League, diagnosticat cu virusul Covid-19

13 Mar 2020   •   09:36
Primul jucător din Premier League, diagnosticat cu virusul Covid-19
Sursa foto: Pixabay.com

Clubul Chelsea a anunţat, vineri dimineața, că atacantul de 19 ani, Callum Hudson-Odoi, a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. Lotul echipei, staff-ul tehnic şi o parte dintre angajaţi s-au autoizolat la domiciliu, potrivit Sky Sports Italy.

Atacantul lui Chelsea, Callum Hudson-Odoi, a prezentat simptome de răceală încă de luni dimineaţa şi a stat departe de echipă încă de atunci. Rezultatul testului a venit joi noapte, atunci când a aflat că a contactat virusul.

„Jucătorul echipei Chelsea Callum Hudon-Odoi a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Staff-ul echipei Chelsea, care a intrat recent în contact cu fotbalistul infectat, se va autoizola la domiciliu, respectând regulile stabilite de autorităţi. Această înseamnă că tot lotul echipei de fotbal, tot staff-ul tehnic şi o parte din staff-ul clubului vor rămâne la domiciliu. Este posibil ca persoanele care nu au intrat în contact cu Callum să revină la muncă în zilele următoare. Până la noi veşti, una dintre clădirile în care stătea echipa Chelsea va fi închisă. Restul unităţii noastre de pregătire, Stamford Bridge, şi celelalte facilităţi ale noastre vor funcţiona normal”, se arată într-un comunicat al clubului, citat de skysports.com.

Reprezentanții clubului au mai precizat că, în ciuda faptului că a fost diagnosticat cu coronavirus, internaţionalul englez de 19 ani „se simte bine şi este nerăbdător să revină la antrenamente cât mai repede posibil”.

Chelsea are programat un meci cu Aston Villa sâmbătă seara, de la ora 19.30, în etapa 30 din Premier League.

Oficialii Premier League se vor întâlni vineri pentru a discuta despre măsurile care trebuie luate în ceea ce privește epidemia de coronavirus.

În noaptea de joi spre vineri a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19 şi antrenorul echipei Arsenal, Mikel Arteta, iar partida dintre gruparea londoneză și Brighton, programată sâmbătă în campionat, a fost anulată.

Sursa: Mediafax

×