x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Sara Tommasi, de la Ronaldinho la Balotelli

Sara Tommasi, de la Ronaldinho la Balotelli

de Delia Gomoescu    |    02 Feb 2011   •   13:07
Sara Tommasi, de la Ronaldinho la Balotelli

Aflat în recuperare după o accidentare, Mario Balotelli şi-a petrecut week-end-ul acasă, la Milano. Jucătorul nu a pus însă prea mare preţ pe odihnă, ci a fost mai degrabă preocupat de petreceri şi de vizitarea vechilor prieteni. Ba chiar şi-a pus în joc şi talentul de cuceritor. Super Mario a fost fotografiat de paparazzi în faţa locuinţei fostei iubite a lui Ronaldinho, Sara Tommasi. Când şi-a dat seama că este în centrul obiectivului, atacantul lui Manchester City le-a arătat fotografilor degetul mijlociu, totul în perfectă concordanţă cu imaginea sa de "bad boy".

Cât despre povestea de iubire dintre cei doi, a avut grijă să vorbească Sara. "Am cunoscut-o pe sora lui, Abigail, care mi-a mărturisit că Mario e singur şi că e în căutarea unei fete deosebite. Am întrebat-o dacă pot încerca eu. Îl găsesc atât de sexy... Aşa că ea mi l-a prezentat", a declarat Sara pentru "Diva e donna". "Mai întâi au venit ei la mine în vizită, apoi am fost eu la ei, la hotel. Mario îmi place mult. E o poveste aflată abia la început, dar sunt foarte fericită", a continuat fosta show-girl.

Licenţiată în economie la Univeristatea Bocconi din Milano, Sara şi-a dat seama imediat că succesul poate veni mai uşor şi mai repede prin intermediul televiziunii. După mai mulţi ani în calitate de "bebeluşă" pe la diverse programe TV, italianca a fost la un pas să intre în politică în 2009, când Silvio Berlusconi i-ar fi propus o candidatură la europarlamentare. Pe plan sentimental, Sara a făcut anul trecut slalom pe axa Milan – Juventus, trecând cu viteză de la brazilianul Ronaldinho la atacantul lui Juventus, Fabio Quagliarella, şi viceversa.

×