x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ilie Năstase, atac dur la ministrul Apărării: "Suntem o țară de tâmpiți! Proștii iau la mișto valorile”

Ilie Năstase, atac dur la ministrul Apărării: "Suntem o țară de tâmpiți! Proștii iau la mișto valorile”

13 Mar 2016   •   13:30
Ilie Năstase, atac dur la ministrul Apărării: "Suntem o țară de tâmpiți! Proștii iau la mișto valorile”
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Ilie Năstase susţine că îşi doreşte să intervină în problemele apărute cu sigla Stelei și a stadionului Ghencea, fiind un fan al echipei finanţate de Gigi Becali, dar nimeni nu îl bagă în seamă. Astfel, fostul tenismen nu a ezitat că îl atace pe ministrul Apărării, Mihnea Motoc.

„Dacă ministrul nu vrea să-i vadă pe Argăseală și pe Becali, nu înțeleg de ce mă tot amână pe mine. Îl anunț că dacă mă tot amână și o face încă 20 de ani, va fi prea târziu să mai discut cu el despre Steaua. Îi propun să facă acolo un alt cimitir, Ghencea 2 si să câștige un ban, că în România înmormântarea e cea mai scumpă. Probabil are probleme mari, sunt rușii la frontieră și îi sperie cu sigla lui scumpă de 57 de milioane. În România nu se face nimic. Voi cere statului toți banii pe care îi datorează pentru meciurile de Cupa Davis. Își bat joc de sport, de toți sportivii. Suntem o țară de tâmpiți, spun toți că sunt un boșorog. În țara asta toți proștii iau la mișto valorile”, a declarat Ilie Năstase la Radio Sport 1, citat de fanatik.ro.

×