x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Jandarmul lovit cu un scaun în cap la meciul Universității Cluj se află în stare gravă la spital

Jandarmul lovit cu un scaun în cap la meciul Universității Cluj se află în stare gravă la spital

09 Iun 2019   •   21:58
Jandarmul lovit cu un scaun în cap la meciul Universității Cluj se află în stare gravă la spital

UPDATE Jandarmul lovit la meciul Universității Cluj se află în stare gravă la Clinica Neurochirurgie, fiind sub observație pe Secția de Terapie Intensivă.

“Pacient în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde își îndeplinea funcția de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observație pe Secția de Terapie Intensivă”, a declarat Conf. Dr. Adela Golea de la UPU Cluj.

 

Stire initiala Un jandarm în vârstă de 44 de ani a fost rănit în cap cu un scaun de un suporter, duminică, în timpul meciului de fotbal dintre U Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu.

"Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj - FC Hermannstadt Sibiu, pe stadionul Cluj Arena, în minutul 88, un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns şi ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ", a informat Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj, citat de Agerpres

Jandarmul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior a fost transportat la UPU Cluj pentru investigaţii amănunţite.

 

×