x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Schimbare de sponsor principal la FC Barcelona? O mare companie de telecomunicaţii vrea să detroneze Qatar Airways!

Schimbare de sponsor principal la FC Barcelona? O mare companie de telecomunicaţii vrea să detroneze Qatar Airways!

15 Noi 2016   •   13:26
Schimbare de sponsor principal la FC Barcelona? O mare companie de telecomunicaţii vrea să detroneze Qatar Airways!

FC Barcelona ar putea anunţa în următoarele zile noul contract de sponsorizare pentru tricoul primei echipe, o operaţiune care va trebui ulterior validată mai întâi de consiliul de conducere, iar apoi de adunarea acţionarilor, în cadrul unei reuniuni extraordinare.

Grupul chinez Huawei, specializat în producerea de echipamente de telecomunicaţii, are mari şanse să devină sponsorul principal al echipei de fotbal FC Barcelona, campioana en titre a Spaniei, anunţă presa iberică.

Potrivit informaţiilor publicate de cotidianul catalan "L'Esportiu", Huawei este o companie în expansiune care doreşte "să se asocieze cu cel mai bun club din lume pentru a face un salt de calitate şi mai mare".

Conducătorii Huawei au vizitat în mai multe rânduri Barcelona, pentru a se întâlni cu principalii responsabili ai grupării de pe Camp Nou, grupul chinez dorind să înlocuiască compania Qatar Airways în rolul de sponsor principal şi se pare că sunt pe punctul de a reuşi acest lucru, adaugă sursa citată.

Huawei este o marcă cunoscută la FC Barcelona şi în anturajul clubului catalan. Multinaţionala chineză este unul dintre principalii sponsori ai lui Lionel Messi, atacantul şi căpitanul Barcei, care a acceptat să devină imaginea Huawei în schimbul unei sume estimate la 5-6 milioane euro pe an.

Sursa: AGERPRES

×