x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Sepp Blatter, operat cu succes de cancer de piele

Sepp Blatter, operat cu succes de cancer de piele

10 Iul 2016   •   18:45
Sepp Blatter, operat cu succes de cancer de piele

Elveţianul Joseph Blatter (80 ani), fostul preşedinte al FIFA, a fost operat cu succes în cursul acestei săptămâni şi a părăsit spitalul, a anunţat duminică purtătorul său de cuvânt, citat de agenţia sportivă germană SID, în timp ce presa elveţiană a evocat un cancer la piele.

"Operaţia s-a derulat miercuri şi a fost un succes", a explicat Thomas Renggli, reprezentantul lui Blatter, adăugând că fostul conducător al forului fotbalistic mondial "a putut părăsi clinica joi, iar acum se află acasă" şi se simte este bine.

Ziarul elveţian "Schweizer Illustrierte" a scris anterior că Blatter se confruntă cu un cancer de piele, care necesită o intervenţie într-o clinică din Zurich. Conform unor surse chestionate de SID, fostul preşedinte al FIFA nu a fost niciun moment în pericol de moarte.

Joseph Blatter, care a condus destinele FIFA din 1998 până în 2015, a fost suspendat pentru 8 ani din toate activităţile legate de fotbal, de către justiţia internă a Federaţiei internaţionale, pedeapsa fiindu-i redusă la 6 ani în apel. Ultimul său recurs, în faţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), cea mai înaltă jurisdicţie sportivă, urmează să fie studiat pe 25 august.

În noiembrie 2015, elveţianul a fost plasat "sub supraveghere medicală" din cauza unor probleme de sănătate generate de stres, fiind internat pentru o scurtă perioadă.

Sursa: AGERPRES

×