x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Serena Williams, o nouă declaraţie după finala de la US Open

Serena Williams, o nouă declaraţie după finala de la US Open

17 Sep 2018   •   17:20
Serena Williams, o nouă declaraţie după finala de la US Open

Serena Williams a făcut primele declaraţii după scandalul din finala de la US Open, când aceasta a avut trei penalizări care s-au materializat în suma de 17.000 de dolari.

“A spus că mi-a făcut un semn. Nu înţeleg despre ce a vorbit. Noi nu avem semne. Chiar nu pot să înţeleg ce a făcut arbitrul. Dacă eşti femeie, nu poţi face nici jumătate din ce face un bărbat. Chiar cred că trebuie să susţin ce cred, mai ales dacă acest lucru poate avea un efect în viitor. Muncesc foarte mult pentru tenis, lucrez enorm şi pentru afacerea mea şi lucrez incredibil de mult ca mamă.”, a spus Serena pentru “The Project”.

Finala de la US Open a fost una extrem de tensionată, după ce Serena Williams a răbufnit în trei momente ale setului secund, comportament care a atras şi trei penalizări.

Prima izbucnire violentă a jucătoarei s-a produs după ce arbitrul Carlos Ramos a spus că antrenorul Serenei, Patrick Mouratoglou, i-a făcut semne din tribună, lucru interzis la turneele de Grand Slam. “Eu nu trişez pentru a câştiga. Prefer să pierd.”, i-a spus Serena arbitrului.

A două penalizare a venit după ce Serena şi-a pierdut serviciul imediat după un break reuşit, moment în care tenismena şi-a rupt racheta. Game-ul următor a început de la 15 - 0 pentru Osaka.

Ultima răbufnire a Serenei s-a îndreptat din nou asupra arbitrului, pe care l-a numit “hoţ” şi care i-a dat o a treia penalizare.

Meciul s-a încheiat cu victoria lui Naomi Osaka.

 

×