x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Serena Williams pozează goală şi însărcinată pe coperta revistei Vanity Fair

Serena Williams pozează goală şi însărcinată pe coperta revistei Vanity Fair

28 Iun 2017   •   21:00
Serena Williams pozează goală şi însărcinată pe coperta revistei Vanity Fair

Tenismena americană Serena Williams, însărcinată în şase luni, a pozat nud pe coperta ultimul număr al revistei Vanity Fair, căreia i-a oferit un interviu în care prezintă detalii ale poveştii sale de dragoste cu omul de afaceri Alexis Ohanian, relatează EFE. 

În poza realizată de celebra fotografă Annie Leibovitz, sportiva afişează o burtică proeminentă în timp ce îşi acoperă cu o mână pieptul, imitând emblematica fotografie făcută pentru Vanity Fair de actriţa Demi Moore în 1991. 

Fotografia apare la două luni după ce Serena Williams a dezvăluit pe Snapchat că este însărcinată în 20 de săptămâni, o ştire care a revoluţionat reţelele de socializare. 

Serena Williams, în vârstă de 35 de ani, va deveni mamă în ultimul trimestru al anului alături de Alexis Ohanian, cofondator al site-ului Reddit, cu care s-a logodit în decembrie după ce îl cunoscuse în urmă cu un an şi jumătate la Roma. 

În interviu, cea considerată cea mai bună jucătoare de tenis din istorie, povesteşte cum a aflat că este însărcinată înainte de Open-ul din Australia, întâlnirea sa cu Ohanian, sau momentul în care acesta a cerut-o în căsătorie.AGERPRES

×