x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Shakira şi Pique, iubire "waka-waka" în secret

Shakira şi Pique, iubire "waka-waka" în secret

de Delia Gomoescu    |    13 Ian 2011   •   14:41
Shakira şi Pique, iubire "waka-waka" în secret

Celebra cântăreaţă sud-americană Shakira s-a despărţit de Antonio de la Rua, după 11 ani de convieţuire. Există voci care susţin că "vinovat" de ruptură este fundaşul Barcelonei, Gerard Pique, cel care a fost văzut în ultima perioadă "foarte apropiat" de vedeta columbiană.

Presa mondenă din Spania susţine că povestea de dragoste dintre Shakira şi Pique a prins contur în vara anului trecut, după ce fotbalistul catalanilor a participat la filmarea videoclipului melodiei Waka-waka, imnul Campionatului Mondial din Africa de Sud. O noapte petrecută la un hotel din Ibiza, un week-end la ţară în apropiere de Tarrega la sfârşitul lui august, plimbări romantice pe plaja din Blanes şi o cină intimă la Barcelona au fost semnele clare că între cei doi exista ceva mai mult decât prietenie.

Iar pentru cei care încă mai au dubii, cotidianul El Periodico aminteşte şi de gluma lui Dani Alves, coechipierul lui Pique la Barcelona, care la fiesta care a urmat cuceririi titlului i-a îndemnat pe cei 100.000 de fani prezenţi pe Camp Nou să danseze "waka-waka" în cinstea lui Pique şi a unei invitate speciale aflată în tribună.

Totuşi, nici Shakira, nici fundaşul catalan nu au recunoscut că ar fi împreună. Mai mult, Pique a ţiunut să sublinieze că între ei există o relaţie amicală. "Eu şi Shakira suntem doar prieteni, nimic mai mult", a precizat jucătorul Barcelonei la revenirea sa de la Zurich, unde a participat la ceremonia decernării Balonului de Aur FIFA.

×