x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Simona Halep, a doua favorită la turneul WTA de la Wuhan

Simona Halep, a doua favorită la turneul WTA de la Wuhan

23 Sep 2017   •   14:40
Simona Halep, a doua favorită la turneul WTA de la Wuhan

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a fost desemnată a doua favorită a turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.365.250 dolari, şi va intra direct în runda a doua, contra învingătoarei dintre rusoaica Daria Kasatkina şi americanca Alison Riske. 

Halep, care nu a mai jucat după ce a fost învinsă de Maria Şarapova în primul tur la US Open, a ajuns în semifinale anul trecut la Wuhan, fiind învinsă de Petra Kvitova, cu 6-1, 6-2, cehoaica obţinând apoi trofeul. 

Principala favorită a turneului este Garbine Muguruza (Spania), numărul 1 WTA, care va debuta şi ea în turul secund, împotriva câştigătoarei dintre Carla Suarez Navarro (Spania) şi Lesia Ţurenko (Ucraina). 

Pe tabloul principal de simplu figurează şi Sorana Cîrstea (27 ani, 52 WTA), care o va înfrunta în primul tur pe chinezoaica Yafang Wang (23 ani, 147 WTA). Asiatica s-a impus în singura confruntare anterioară, în 2015, în primul tur la Saint-Gaudens (ITF), cu 7-6 (1), 4-6, 6-2. 

La dublu, Halep face pereche cu Monica Niculescu, cele două urmând să joace în primul tur contra perechii româno-letone Sorana Cîrstea/Jelena Ostapenko. Raluca Olaru şi ucraineanca Liudmila Kicenok vor întâlnit în prima rundă perechea Raquel Atawo (SUA)/Darija Jurak (Croaţia). 

În ultimul tur al calificărilor la simplu, Monica Niculescu o întâlneşte sâmbătă pe chinezoaica Fangzhou Liu. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: simona halep turneu wta Wuhan