x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Simona Halep, băgată într-un scandal din tenis. Americanii vor să o apere pe Serena Williams

Simona Halep, băgată într-un scandal din tenis. Americanii vor să o apere pe Serena Williams

10 Sep 2018   •   12:11
Simona Halep, băgată într-un scandal din tenis. Americanii vor să o apere pe Serena Williams

Publicaţia The Daily Iowan a atacat-o pe Simona Halep într-o încercare de a o apăra pe Serena Williams, după ce organizatorii de la Roland Garros i-au interzis să mai poarte costumul negru mulat, atât de controversat.

Jurnaliştii pulicaţiei au atras atenţia asupra practicilor sexiste şi rasiste ale oficialilor de la Grand Slam, iar din dorinţa de a o apăra pe Serena, aceştia au atras atenţia asupra “fustelor scurte” purtate de Simona Halep, oferind-o ca exemplu negativ.

“Giudicelli (n.r. directorul de la Roland Garros) a spus că acel costum, purtat de Serena, a fost o lipsă de respect pentru joc. Cum aşa? Este lipsit de respect pentru că Williams este o femeie cu forme? Pentru că este o femeie de culoare cu forme? Cum poate fi acel material din spadex mai lipsit de respect pentru integritatea tenisului decât fustele scurte purtate de românca Simona Halep sau de alte jucătoare? Williams îşi acoperă cu siguranţă mai multă suprafaţă din corp cu acel costum, în comparaţie cu fustele scurte purtate de alte jucătoare”, notează jurnaliştii de la The Daily Iowan.

 

×