x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Simona Halep, calificată în optimile de finală la Roland Garros

Simona Halep, calificată în optimile de finală la Roland Garros

01 Iun 2019   •   13:28
Simona Halep, calificată în optimile de finală la Roland Garros
Sursa foto: Captura Video

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, dotat cu premii totale în valoare de 42,66 milioane euro, învingând-o în două seturi, 6-2, 6-1, pe ucraineanca Lesia Ţurenko, într-o partidă disputată sâmbătă.

Halep (27 ani), deţinătoarea trofeului la competiţia pariziană, şi-a asigurat un cec în valoare de 243.000 de euro şi 240 de puncte WTA în urma acestui succes.

Românca a dominat cu autoritate întâlnirea şi s-a impus după o oră şi şase minute de joc, obţinând a opta sa victorie în tot atâtea meciuri cu Ţurenko (trei dintre ele în acest sezon).

Ucraineanca a acuzat unele probleme medicale în cursul setului al doilea, solicitând intervenţia unui fizioterapeut înainte de a putea relua jocul.


Reprezentanta ţării noastre, car a cucerit anul trecut primul său titlu de Grand Slam pe zgura de la Roland Garros, o va înfrunta în turul următor pe câştigătoarea meciului dintre portoricana Monica Puig, campioana olimpică en titre, şi poloneza Iga Swiatek.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: simona halep roland garros