x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Simona Halep va avea un timbru poștal!

Simona Halep va avea un timbru poștal!

25 Iul 2019   •   19:26
Simona Halep va avea un timbru poștal!

Simona Halep va avea un timbru poștal! Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Romfilatelia, introduce în circulație, vineri, mărcile poștale ”Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Românesc”.

Timbrele de colecție vor costa 28,5 lei, respectiv 53,5 lei, și vor fi disponibile în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul online: http://romfilatelia.ro/store/

 

„Pentru a onora seria performanțelor unei mari jucătoare de tenis și, în special, a cuceririi titlului de la Wimbledon la data de 13 iulie 2019, Romfilatelia introduce în circulație, vineri, 26 iulie a.c., emisiunea de mărci poștale Simona Halep, ambasadorul tenisului românescformată din o coliță dantelată și o coliță nedantelată.

Pe timbrul coliței dantelate este reprodusă imaginea Simonei Halep ridicând trofeul de la Wimbledon 2019. Colița nedantelată, numerotată, prezintă semnătura în folio aur a Simonei Halep și o ilustrează în prim plan în timp ce prezintă publicului trofeul. În timbrul coliței nedantelate este redată o imagine de joc”, anunță Romfilatelia.

 

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep timbru poștal