x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Simona Halep: "Acum îmi măresc visul şi vreau să joc într-o semifinală"

Simona Halep: "Acum îmi măresc visul şi vreau să joc într-o semifinală"

23 Ian 2014   •   23:41
Simona Halep: "Acum îmi măresc visul şi vreau să joc într-o semifinală"
Sursa foto: Simona Halep: "Acum îmi măresc visul şi vreau să joc într-o semifinală"

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi seară, la revenirea în România după eliminarea de la Australian Open în sferturile de finală, că acum obiectivul său este să joace o semifinală de Grand Slam şi că este posibil să reuşească acest lucru la Roland Garros.

 "Acum îmi măresc visul şi vreau să fac semifinală. Să vedem dacă mă voi regăsi la meciurile mari. Cred că la Roland Garros voi face asta. Acolo mă simt cel mai confortabil, iar zgura e o suprafaţă plăcută pentru mine", a spus Halep.

Simona Halep a precizat că în opinia sa Dominika Cibulkova, cea care a învins-o în sferturile de finală la Melbourne, va câştiga Australian Open. "M-am simţit foarte bine acolo, dar mă bucur să îmi revăd prietenii şi familia. Am jucat foarte bine. La început mi-a fost mai greu să mă adaptez, iar la ultimul meci a fost mai greu, pentru că am avut emoţii mari care m-au copleşit şi nu am putut să îmi fac jocul. Va trebui să învăţ să nu mai pun atât de multă presiune şi să joc ca la un turneu normal, să îmi fac jocul meu şi să mă bucur de meci. Primele zile au fost foarte grele, din cauza căldurii, dar după a fost foarte frumos de jucat. Cred că Cibulkova va câştiga turneul. Sper să şi câştige, pentru că merită. Este nevoie şi de astfel de dezamăgiri, care să te ţină cu picioarele pe pământ. Cred că împotriva Mariei Şarapova nu aveam aşa mari emoţii", a afirmat sportiva română.

×
Subiecte în articol: simona halep vis semifinala roland garros