x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Sorana Cîrstea va participa la un reality show cu jucătoare de tenis

Sorana Cîrstea va participa la un reality show cu jucătoare de tenis

21 Mar 2011   •   16:47
Sorana Cîrstea va participa la un reality show cu jucătoare de tenis
Sursa foto: /wtatennis.com

Sorana Cîrstea va participa, alături de alte cinci jucătoare de tenis, la un show organizat de sponsorul principal al circuitului mondial feminin de tenis, care va fi difuzat pe youtube. Contracandidatele româncei la Xperia HotShots vor fi Dominika Cibulkova, Alize Cornet, Sabine Lisicki, Bethanie Mattek-Sands şi Heather Watson.

Proiectul a fost prezentat de Maria Şarapova, într-un eveniment desfăşurat la Miami. ”Este un show în care fanii vor avea posibilitatea să vadă şi o altă faţă a jucătoarelor, să le observe personalitatea şi stilul lor de a trăi. Este o experienţă nouă pentru ele, să fie în faţa camerelor”, a spus rusoaica.

Timp de cinci luni, fanii le vor putea vedea pe cele şase jucătoare în viaţa particulară şi vor vota câştigătoarea, care va primi un premiu de 100.000 de euro.

”Este o campanie grozavă şi sunt foarte încântată să am fanii atât de aproape de mine. Am aflat de acest proiect la Australian Open. A fost dificil să păstrez secretul, mereu trebuia să găsesc câte un motiv pentru zilele în care mergeam să filmez”, a declarat şi Sorana Cîrstea.

×
Subiecte în articol: tenis sorana cîrstea extrasport