x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Soţiile fotbaliştilor de la Napoli, rugate să-şi menajeze soţii

Soţiile fotbaliştilor de la Napoli, rugate să-şi menajeze soţii

20 Apr 2011   •   19:17
Soţiile fotbaliştilor de la Napoli, rugate să-şi menajeze soţii
Sursa foto: /Reuters
162011-2011-04-03t132033z-1346567025-gm1e7431ncu01-rtrmadp-3-soccer-italy.jpg

Pe locul secund în Serie A cu 5 etape înainte de finalul campionatului, Napoli ar face orice pentru o calificare directă în grupele Ligii Campionilor, care ar revigora serios bugetul clubului. De aceea, conducerea grupării siciliene a rugat soţiile şi prietenele fotbaliştilor să-şi menajeze partenerii de viaţă şi să evite orice scandal în familie până la finalul sezonului.

Pentru ca acest mesaj să fie bine înţeles, partenerele fotbaliştilor au fost invitate la masă de soţia proprietarului clubului, Jacqueline De Laurentiis, într-un restaurant din Napoli, unde a detaliat aceste instrucţiuni, susţine Gazzetta dello Sport.

Fiecare dintre ele a primit un document - redactat în limba maternă - în care li se reaminteau obligaţiile faţă de partenerul lor. "Jucătorii sunt mari atunci când se simt aşa, mai ales în mintea lor: asiguraţi-vă că partenerul vostru se simte mereu aşa. Contăm pe voi pentru aceste ultime cinci meciuri ale sezonului: evitaţi orice tensiune în familie", se arată în instrucţiunile oferite.

Napoli ocupă în prezent locul 2, la şase puncte de liderul AC Milan. Primele trei echipe din campionat vor juca direct în Grupele Ligii Campionilor, iar a patra în ultimul tur preliminar.

×