x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Spaniolii anunţă: Shakira este însărcinată cu Gerard Pique!.

Spaniolii anunţă: Shakira este însărcinată cu Gerard Pique!.

07 Iun 2011   •   12:52
Spaniolii anunţă: Shakira este însărcinată cu Gerard Pique!.

Poitrivit unei informatii aparuta astazi in presa spaniola, cantareata columbiana Shakira ar fi insarcinata in trei luni cu iubitul ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique. Zvonul este alimentat de faptul ca artista si-a anulat concertul pe care trebuia sa il sustina in orasul Almeria, desi toate biletele au fost epuizate, potrivit allvoices.com.

Daca este sa ne luam dupa alte surse spaniole, Shakira si-a anulat show-ul din Almeria din cauza unor "probleme de sanatate".

Artista columbiana cu origini libaneze s-a despartit la inceputul lunii ianuarie de Antonio de la Rua, fiul fostului presedinte argentinian Fernando de la Rua, dupa o relatie care a durat 11 ani, iar de cateva luni traieste o frumoasa poveste de dragoste cu fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique.

In ciuda zvonurilor legate de sarcina cantaretei, organizatorii concertului din Almeria au explicat anularea show-ului prin faptul ca scena pentru acest concert a fost avariata.

"Eram atat de nerabdatoare sa cant in Almeria pentru toti fanii mei de acolo si, cu toate ca am facut toate eforturile pentru ca acel concert sa aiba loc, acest lucru nu va fi posibil din cauza unor defectiuni la scena. Cel putin, ma simt usurata pentru ca nimeni nu a fost accidentat", a precizat Shakira intr-un comunicat.

Precedentul concert sustinut de Shakira a avut loc pe stadionul Vicente Calderon al echipei de fotbal Atletico Madrid. Potrivit presei iberice, superba columbiana nu prezenta semnele care ar putea sa indice ca este insarcinata.

Timbrul vocal inconfundabil si miscarile de dans halucinante, devenite reprezentative pentru pasionala columbiana, i-au adus Shakirei o pozitie de top atat in randul celor mai apreciate nume din industria muzicala internationala, cat si intre cele mai senzuale artiste ale ultimului deceniu. Alaturi de sapte albume vandute in peste 60 de milioane de exemplare, palmaresul artistei include o colectie impresionanta de premii - nu mai putin de 142 de trofee si distinctii, printre care doua premii Grammy, sapte premii Latin Grammy, trei premii Billboard Music, 12 Billboard Latin Music Awards, sase trofee MTV si patru World Music Awards, plus alte 260 de nominalizari la diferite premii ale industriei muzicale internationale.

Dupa succesul rasunator al piesei "Whenever, Wherever", lansata in 2001, Shakira a stabilit record dupa record, "Underneath Your Clothes", "Que Me Quedes Tu", "The One", "Las de la Intuicion", "She Wolf", "La Tortura", alaturi de Alejandro Sanz, "Beautiful Liar", alaturi de Beyonce, si, nu in ultimul rand, "Waka Waka", imnul Cupei Mondiale de fotbal din 2010, fiind doar cateva dintre hiturile ei care s-au clasat pe primul loc in topuri.

Shakira a sustinut la sfarsitul lunii mai un concert la Bucuresti, care s-a bucurat de un imens succes.

×
Subiecte în articol: shakira extrasport gerard pique