x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Sportul românesc, din nou în DOLIU! Un cunoscut jucător de rugby A MURIT, la doar 31 de ani

Sportul românesc, din nou în DOLIU! Un cunoscut jucător de rugby A MURIT, la doar 31 de ani

17 Ian 2017   •   18:03
Sportul românesc, din nou în DOLIU! Un cunoscut jucător de rugby A MURIT, la doar 31 de ani
Sursa foto: pixabay.com

Federaţia Română de Rugby îşi exprimă regretul faţă de dispariţia marelui sportiv şi transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Lumea rugby-ului românesc este în doliu, după dispariţia prematură a lui Andrei Octavian Nicolescu, fost jucător al echipelor de rugby Metrorex, Griviţa şi Dinamo, scrie site-ul FRR.

„Toto, cum era poreclit de prieteni, a decedat luni, 16 ianuarie, în urma unui atac cerebral. Fostul jucător, originar din Bucureşti, şi-a început cariera la CSS Triumf Bucureşti pentru care a evoluat trei ani, ca în 2006 să se transfere la RC Griviţa. Din 2011 acesta a jucat la CS Dinamo'”, notează sursa citată.

Andrei Niculescu, preşedintele clubului de nataţie Aqua Sport Bucureşti, urma să împlinească 31 de ani pe 22 ianuarie.

„Toto a fost un coleg deosebit, săritor, altruist şi cu spirit de echipă. Nu a excelat doar în rugby ca sportiv, ci şi ca manager, conducător al clubului de nataţie Aqua Sport. Este o pierdere grea, nu-l vom uita niciodată”, a declarat Ştefan Mitrea, fost coleg de echipă şi prieten al acestuia, conform sursei.

Sursa: AGERPRES.ro

Andrei Niculescu

 

×
Subiecte în articol: doliu andrei nicolescu rugby toto