x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Sute de suporteri ai Politehnicii Timişoara au protestat din nou împotriva retrogradării echipei

Sute de suporteri ai Politehnicii Timişoara au protestat din nou împotriva retrogradării echipei

de Mircea Opris    |    11 Iul 2011   •   18:19
Sute de suporteri ai Politehnicii Timişoara au protestat din nou împotriva retrogradării echipei

Fanii celei mai iubite echipe banatene, FC Politehnica Timisoara, au protestat astazi din nou in strada. Asociatia Suporterilor Timisoreni "Druckeria' si Peluza Sud pregatesc, cu incepere de la ora 18.30, un mars de protest, urmat de un miting in Piata Operei. Suporterii protesteaza in acest fel impotriva deciziilor luate de Federatia Romana de Fotbal impotriva clubului alb-violet. Toti cei care sunt alaturi de echipa sunt chemati la miting.

Sute de timisoreni s-au alaturat protestului lansat de suporteri la ora 18.30 la stadionul "Dan Paltinisanu', de unde s-a plecat in mars spre Piata Operei, acolo unde are loc un nou miting de protest impotriva FRF.

"Impinsi de deciziile miselesti care lovesc (pentru a cata oara??) echipa noastra de suflet, timisorenii vor iesi din nou in strada. Acum, cand viitorul unui simbol al acestor locuri este pus in pericol, este momentul sa aratam (din nou) ca Timisoara nu poate fi calcata in picioare. Este momentul sa aratam (din nou) ca timisorenii si banatenii stiu sa se ridice si sa se uneasca in fata nedreptatilor. Este momentul (din nou) sa luptam pentru Poli!', au anuntat organizatorii mitingului si ai marsului. "Fiecare dintre voi poate contribui la reusita acestei actiuni', mai spune anuntul lansat de Druckeria si Peluza Sud.

×
Subiecte în articol: poli timisoara protest