x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Tragedie în familia lui Savo Miloşevic: Bunicul fostului fotbalist l-a ucis pe tatăl acestuia!.

Tragedie în familia lui Savo Miloşevic: Bunicul fostului fotbalist l-a ucis pe tatăl acestuia!.

11 Iun 2011   •   16:43
Tragedie în familia lui Savo Miloşevic: Bunicul fostului fotbalist l-a ucis pe tatăl acestuia!.

Familia lui Savo Milosevic este in stare de soc dupa ce tatal fostului fotbalist sarb a fost impuscat mortal de bunicul acestuia in urma unui conflict!

Agentia de presa Srna, preluata de Mais Futebol, citeaza un purtator de cuvant al politiei locale care a declarat ca incidentul soldat cu moartea tatalui lui Milosevic a avut loc in seara zilei de vineri, in curtea resedintei familiei din localitatea Glavicice. Dupa o cearta urata, bunicul fostului fotbalist a intrat val-vartej in casa de unde a revenit cu o pusca M-48 si si-a impuscat fiul in piept.

Ceilalti membri ai familiei care au asistat la incident au chemat imediat ambulanta, care l-a transportat de urgenta la spital pe tatal lui Milosevic. In ciuda eforturilor personalului medical, tatal lui Savo a murit in drum spre spital.

Bunicul lui Savo Milosevic a fost arestat si foarte probabil va fi condamnat la inchisoare pentru omucidere.

In varsta acum de 37 de ani, Savo Milosevic a jucat de-a lungul carierei la Partizan Belgrad, Real Zaragoza, Espanyol Barcelona, Celta Vigo, Osasuna, AC Parma, Aston Villa, iar ultima data la formatia rusa Rubin Kazan. El s-a retras din activitate in 2008. Milosevic a imbracat de 102 ori tricoul reprezentativei Serbiei pentru care a inscris 37 de goluri.

×
Subiecte în articol: fotbal extrasport savo miloşevic