x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Un nou scandal sexual zduguie sportul mondial. ”Majoritatea mă ştiţi ca o tânără fericită, zâmbitoare...”

Un nou scandal sexual zduguie sportul mondial. ”Majoritatea mă ştiţi ca o tânără fericită, zâmbitoare...”

16 Ian 2018   •   08:12
Un nou scandal sexual zduguie sportul mondial. ”Majoritatea mă ştiţi ca o tânără fericită, zâmbitoare...”
Sursa foto: Fernando Frazão/Agência Brasil

Un nou scandal sexual zduguie sportul mondial. Gimnasta americană Simone Biles, cvadruplă campioană olimpică, a dezvăluit, luni, pe contul de Twitter, că a fost agresată sexual de Larry Nassar, fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, condamnat la 60 de ani de închisoare pentru pornografie infantilă, potrivit Telekom Sport.

 

"Şi eu sunt una dintre multele supravieţuitoare care a fost agresată sexual de Larry Nassar. Majoritatea mă ştiţi ca o tânără fericită, zâmbitoare şi plină de vitalitate. Dar recent m-am simţit distrusă şi cu cât încercam să fac vocea mea din cap să tacă, cu atât ea striga mai tare. Acum nu îmi mai este teamă să-mi spun povestea", a scris Biles.

Biles a mai spus că pentru a se pregăti pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 va trebui să revină "la aceeaşi bază de pregătire unde a fost abuzată".

Simone Biles este o a patra campioană americană care recunoaşte că a fost agresată de Nassar, după Gabrielle "Gabby" Douglas, triplă campioană olimpică, după Alexandra Raisman şi McKayla Maroney.

×
Subiecte în articol: Simone Biles larry nassar