x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Un român, alături de cele mai de succes persoane ale planetei. Dacă nu-l știți, trebuie să-l cunoașteți pe Florian „Big Nasty” Munteanu

Un român, alături de cele mai de succes persoane ale planetei. Dacă nu-l știți, trebuie să-l cunoașteți pe Florian „Big Nasty” Munteanu

de Andreea Sava    |    18 Aug 2016   •   18:45
Un român, alături de cele mai de succes persoane ale planetei. Dacă nu-l știți, trebuie să-l cunoașteți pe Florian „Big Nasty” Munteanu
Sursa foto: FOTO: Facebook.com

Under Armour este una dintre cele mai puternice firme de articole sportive la nivel mondial, în acest moment, cu o ascensiune foarte puternică în ultimul an.

Cheia succesului a fost o campanie foarte agresivă în care au fost cooptate mai toate numele mari ale sportului și nu numai, din toată lumea.

De fapt, practic, oricine se mișcă într-un fel sau altul și reprezintă un model de succes undeva pe planetă este în echipa de atleți profesioniști Under Armour.

De la Muhammad Ali, Michael Phelps (cel mai bun înotător al tuturor timpurilor care tocmai a egalat cel mai vechi record sportiv din istorie, cel al lui atletului antic Leonidas de 6 medalii la o singură Olimpiadă, record care a rezistat peste 2.000 de ani), tenismenul Andy Murray, ca să enumăr doar câțiva sportivi, dar și personalități precum actorul Dwayne “The Rock” Johnson sau balerina cu un succes uriaș în SUA, Misty Copeland. Cu alte cuvinte, crème de la crème.

Am făcut această descriere ca să înțeleagă și cei care nu sunt foarte interesați de domeniu că Under Armour nu lucrează cu oricine. Ei, bine, alături de toți acești giganți este și un român.

Florian “Big Nasty” Munteanu se numește și, probabil, nu ați auzit de el, din păcate. Dar au auzit cei de la Under Armour și l-au considerat suficient de tare încât să-I propună contract de Under Armour Official ProAthlete. Ceea ce e foarte tare, credeți-mă pe cuvânt.

Citeşte articolul complet, pe andreeasava.ro

Florian “Big Nasty” Munteanu / FOTO: Facebook.com

 

 

×