x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Un român, pus sub acuzare pentru bişniţă cu bilete la finala Ligii

Un român, pus sub acuzare pentru bişniţă cu bilete la finala Ligii

29 Iun 2011   •   09:18
Un român, pus sub acuzare pentru bişniţă cu bilete la finala Ligii

Romanul Daniel Feroca, in varsta de 36 de ani, va aparea la data de 9 august in fata unui tribunal londonez pentru ca a vandut bilete la suprapret la finala Ligii Campionilor din 28 mai, castigata de FC Barcelona in fata lui Manchester United, scor 3-1, informeaza BBC.

Alaturi de Feroca, alte doua persoane au fost inculpate pentru bisnita la finala de pe stadionul Wembley, acestea urmand sa compare in fata unui tribunal din Londra in cursul lunii urmatoare.

Stuart Rice, in varsta de 25 de ani, si David Moorhouse, 32 de ani, s-au aflat printre cele noua persoane retinute de politia metropolitana. Cei doi au fost acuzati pentru vanzarea de bilete la suprapret in luna mai, in timp ce alte cinci persoane au fost retinute, iar apoi eliberate pe cautiune si asteapta rezultatele anchetei. Daud Husseyni, 35 de ani, din Hanovra, Germania, a pledat vinovat pentru "bisnita" si a fost amendat cu o mie de lire sterline.

In total, 44 de persoane au fost arestate pentru mai multe infractiuni comise in preajma finalei editiei precedente a UEFA Champions League.

×
Subiecte în articol: champions league extrasport