x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Un tunisian a ajuns în Elveţia ascuns sub podeaua autocarului lui FC Zurich!

Un tunisian a ajuns în Elveţia ascuns sub podeaua autocarului lui FC Zurich!

10 Feb 2011   •   10:08
Un tunisian a ajuns în Elveţia ascuns sub podeaua autocarului lui FC Zurich!
Sursa foto: /Blick.ch

Un pasager clandestin originar din Tunisia a ajuns în Elveţia după ce s-a ascuns sub podeaua autocarului formaţiei de fotbal FC Zurich, informează portalul foot365.fr, citat de Agerpres.

În timpul pauzei de iarnă, în ianuarie, FC Zurich a efectuat un stagiu de pregătire în Tunisia, în cadrul căruia s-a deplasat cu autocarul. Şederea echipei a fost scurtată din cauza evenimentelor din această ţară nord-africană. Autocarul formaţiei s-a întors în Ţara Cantoanelor doar la sfârşitul săptămânii trecute. În garajul clubului, doi angajaţi l-au descoperit pe tunisian, ascuns într-o cavitate situată sub podeaua vehiculului, lângă roţile din spate.

Bărbatul a explicat că s-a ascuns în acel loc la Roma, cu gândul să ajungă în Elveţia. În realitate, autocarul a fost transportat cu feribotul între Tunis şi Genova, apoi a ajuns fără oprire la Zurich, trecând prin Milano. Pasagerul clandestin nu a fost rănit în timpul călătoriei, însă a fost audiat de poliţie, înainte de a fi deferit justiţiei pentru intrare ilegală în Elveţia.

×