x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport US Open. Pennetta: N-am crezut că e posibil să ajung aşa departe în acest turneu

US Open. Pennetta: N-am crezut că e posibil să ajung aşa departe în acest turneu

11 Sep 2015   •   21:09
US Open. Pennetta: N-am crezut că e posibil să ajung aşa departe în acest turneu

"N-am crezut că e posibil să ajung aşa departe în acest turneu", a afirmat jucătoarea italiană de tenis Flavia Pennetta, după ce a învins-o vineri pe românca Simona Halep cu 6-1, 6-3, în semifinale la US Open, ultima întrecere de Mare Şlem al anului, la arenele Flushing Meadows din New York.

"E uimitor. N-am crezut niciodată că e posibil să ajung aşa departe în acest turneu", a spus Pennetta, cap de serie numărul 26, care la 33 de ani s-a calificat în prima sa finală de Mare Şlem din carieră la simplu. "Astăzi cred că am jucat foarte bine", a adăugat italianca. Cea mai bună performanţă ei într-un turneu de Mare Şlem a fost o semifinală, tot la US Open, în 2013.

"Am încercat doar să joc fiecare meci cât pot de bine, începând de la primul meci. Să încerci să nu te gândeşti prea mult la tragerea la sorţi, doar să joci un meci după altul", a spus Pennetta.

În semifinală, Halep, N.2 mondial, a fost de nerecunoscut, scrie AFP. Ea are parte de o nouă deziluzie într-un turneu de Mare Şlem, după ce în această vară a fost eliminată în turul 2 la Roland Garros şi în primul tur la Wimbledon. Românca s-a resimţit cu siguranţă după meciurile obositoare cu Sabine Lisicki, în optimi, şi Victoria Azarenka, în sferturi, consideră AFP.

În finală, Pennetta o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre americanca Serena Williams, principala favorită, şi compatrioata sa Roberta Vinci.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: Flavia Pennetta us open simona halep