x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport VIDEO - Baschetbalistul LeBron James a căzut peste o spectatoare care a necesitat îngrijiri medicale

VIDEO - Baschetbalistul LeBron James a căzut peste o spectatoare care a necesitat îngrijiri medicale

18 Dec 2015   •   12:42
VIDEO - Baschetbalistul LeBron James a căzut peste o spectatoare care a necesitat îngrijiri medicale

LeBron James, starul echipei Cleveland Cavaliers şi al campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA) a fost implicat într-un incident neplăcut în cursul meciului cu Oklahoma City Thunder (104-100), după ce a accidentat-o destul de serios, fără nicio intenţie însă, pe soţia jucătorului australian de golf Jason Day, informează presa din Statele Unite.

Ellie Day se afla pe primul rând de scaune rezervate spectatorilor, în momentul în care ''colosul" LeBron James s-a prăbuşit peste ea, cu toate cele 113 de kg ale sale, în timp ce încerca să recupereze o minge.

Femeia a rămas întinsă pe podea câteva minute, primind îngrijiri medicale, înainte de a-i fi aplicat un guler cervical şi transportată la spital cu o ambulanţă, însoţită de soţul său, numărul unu mondial în ierarhia pe luna septembrie din golful profesionist.

LeBron James, care a rămas alături de Ellie Day cât timp aceasta a primit îngrijiri medicale, şi-a cerut ulterior scuze pentru incident, urându-i însănătoşire grabnică.



×
Subiecte în articol: lebron james