x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport VIDEO - Parisul, sub asaltul huliganilor după câștigarea Campionatului Mondial

VIDEO - Parisul, sub asaltul huliganilor după câștigarea Campionatului Mondial

de Oana Pavelescu    |    16 Iul 2018   •   13:06
VIDEO - Parisul, sub asaltul huliganilor după câștigarea Campionatului Mondial

La Paris, fiesta bucuriei s-a transformat în atacuri și jafuri, duminică noapte, după ce echipa națională a Franței a cucerit pentru a doua oară Campionatul Mondial de fotbal.

Mai multe cafenele și magazine de pe Champs Elysees au fost vandalizate și jefuite iar mai multe autovehicule au devenit victimele huliganilor. 

Selecţionata Franţei a câştigat al doilea său titlu mondial, după ce a învins echipa Croaţiei cu scorul de 4-2 (2-1), duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în finala Cupei Mondiale de fotbal 2018, din Rusia. 


''Les Bleus'' au jucat a treia lor finală, după cea din 1998, în care au învins Brazilia, şi după cea pierdută în 2006 în faţa Italiei. Echipa lui Deschamps se încununează campioană mondială la doi ani după ce a pierdut finala EURO 2016, pe teren propriu, în faţa Portugaliei. 



Francezii şi-au făcut jocul lor obişnuit, pragmatic, câştigând prin golurile marcate de Mario Mandzukic (18, autogol), Antoine Griezmann (38 - penalty), Paul Pogba (59) şi Kylian Mbappe (65), în timp ce pentru croaţi au punctat Ivan Perisic (28), Mario Mandzukic (69). 

 

___________________________________________________

 

___________________________________________________

×
Subiecte în articol: campionatul mondial de fotbal 2018