x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport VIDEO VIRAL - Cum au reacționat comenatorii spanioli la finalul meciului dintre FC Barcelona și PSG

VIDEO VIRAL - Cum au reacționat comenatorii spanioli la finalul meciului dintre FC Barcelona și PSG

09 Mar 2017   •   23:40
VIDEO VIRAL - Cum au reacționat comenatorii spanioli la finalul meciului dintre FC Barcelona și PSG

Comentatorii unei televiziuni spaniole au avut o reacție extrem de entuziastă după ce FC Barcelona a învins echipa Paris Saint-Germain. Reacția care a fost filmată a devenit virală pe intenet spre deliciul suporterilor echipei iberice dar nu numai.

FC Barcelona a reuşit o calificare de senzaţie în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, pe Camp Nou, după o victorie incredibilă cu scorul de 6-1 (2-0) în faţa formaţiei Paris Saint-Germain, care câştigase cu 4-0 în turul optimilor. 

Catalanii au reuşit ceea ce nimeni nu credea înaintea partidei retur, cu atât mai mult cu cât în minutul 87 scorul era de doar 3-1 pentru formaţia antrenată de Luis Enrique. 

Barca s-a impus prin golurile marcate de Luis Suarez (3), Layvin Kurzawa (40, autogol), Lionel Messi (50 - penalty), Neymar (88, 90+1 - penalty) şi Sergi Roberto (90+5), respectiv Edinson Cavani (62). 

FC Barcelona a făcut istorie pe Camp Nou, fiind prima echipă care reuşeşte să revină de la 0-4 în cupele europene. 

×