x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Brasov - Romeo Pascu se retrage

FC Brasov - Romeo Pascu se retrage

20 Ian 2005   •   00:00

Unul dintre cele mai controversate personaje din fotbalul romanesc este pe cale sa piara. Directorul executiv al lui FC Brasov, Romeo Pascu, a anuntat ca isi va prezenta demisia din fruntea clubului patronat de Ioan Niculaie.

SCUZA. Cel poreclit "Breakdance" si-a motivat decizia invocand probleme de ordin personal. "Cred ca a venit vremea sa ma retrag din motive personale si din multe alte motive. Sunt obosit, surmenat, nu mai stau bine cu sanatatea si sigur, trebuie oameni tineri care sa conduca aceasta activitate, lucru cu care sunt de acord", a declarat Romeo Pascu.

CHEF. Vestea ca directorul executiv va renunta a declarat un val de bucurie in sanul echipei. Aflati in cantonament la Sfantu Gheorghe, jucatorii s-au prezentat cu un moral ridicat la sedintele de pregatire conduse de Gabi Stan. Unul dintre motivele pentru care Pascu i-a parasit pe "stegari" il reprezinta situatia de acum a echipei. Aflati pe locul 15, cu minus 10 la "adevar", sunt ca si retrogradati, in retur urmand sa fie vizitati sub Tampa de FC National, Steaua, Dinamo si Rapid. Pascu i-a propus inainte de Sarbatori o strategie de redresare a echipei lui Ioan Niculaie, dar omul de afaceri n-a fost de acord cu ea. (Sorin Anghel)

DOSSEY
In cantonamentul de la Sfantu Gheorghe, antrenorul Gabi Stan nu-l are la dispozitie pe portarul Ibrahim Dossey. Ganezul este inca in tara sa natala pentru ca nu a obtinut viza de intrare in Romania. De acest lucru se face vinovat si Romeo Pascu, care nu s-a aratat deloc interesat de soarta jucatorului de culoare. "Probabil ca mai sta pe acasa fiindca are de cules bananele", a spus ironic Pascu. Altfel, Traian Marc va ramane pana la vara la Brasov, dupa care se va transfera in Ucraina, acolo unde este dorit de mai multe formatii.

×
Subiecte în articol: sport pascu