x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC BRAŞOV – STEAUA / Doar rivalitate sportivă

FC BRAŞOV – STEAUA / Doar rivalitate sportivă

de Ionut Paduraru    |    07 Mar 2009   •   00:00
FC BRAŞOV – STEAUA / Doar rivalitate sportivă

Deşi echipa sa nu a mai obţinut o victorie în deplasare de cinci luni, Marius Lăcătuş speră ca Steaua să se impună mâine la Braşov şi să reintre în lupta pentru titlu, într-un meci netelevizat.



Tehnicianul “roş-albaştrilor” nu este interesat de micile şicane ale braşovenilor, care au refuzat disputarea meciului în nocturnă, şi spune că echipa sa trebuie să câştige în orice condiţii. “Nu vreau să intru în discuţii colaterale fotbalului, pentru că în astfel de lucruri se caută fantasticul. Trebuie să ne adaptăm la condiţiile meteo şi la starea terenului. Va fi un meci greu pe care vrem să-l câştigăm pentru a rămâne în lupta pentru titlu. Jucătorii s-au pregătit exemplar, aşa cum au făcut-o şi până acum. Nu voi lua măsuri radicale doar pentru că nu am câştigat un meci. Prea multe lucruri de schimbat la echipă nu prea am, doi jucători sunt suspendaţi, Toja şi Ogăraru, dar vor reintra ceilalţi doi, Petre Marin şi Goian. Faţă de ce am arătat meciul trecut nu prea am ce schimba. Sper ca Dayro Moreno să fie apt pentru această partidă”, a spus Lăcătuş, care neagă că ar avea un coflict cu antrenorul Braşovului, Răzvan Lucescu: “E o minciună că nu mai vorbesc cu Răzvan din cauza soţiei mele. Vă rog să nu îmi mai implicaţi familia. Eu nu am nimic cu Răzvan şi cu nea Mircea, în afară de rivalitatea sportivă”.

“NU PLEC”
Aflat pe lista posibililor înlocuitori ai lui Cosmin Olăroiu la Al Hilal, Marius Lăcătuş spune că nu a revenit la Steaua pentru a pleca după doar o etapă. “În ceea ce mă priveşte, e sigur că nu voi spune niciodată că o să plec de la Steaua pentru a antrena o echipă, chiar şi din străinătate. Având în vedere că Oli a avut rezultate, conducătorii clubului s-au orientat spre şcoala românească, aceasta dovedind că are valoare”, a declarat Lăcătuş.

OASPEŢII, FĂRĂ GALERIE
Clubul din Ghencea a anunţat ieri că nu organizează deplasarea pentru suporteri la partida cu FC Braşov, nesolicitând nici un bilet în sectorul rezervat oaspeţilor. “În consecinţă, pe stadion nu va intra nici un suporter cu banner, fular sau tricou al Stelei, pentru a împiedica orice act de violenţă. Cei de la Bucureşti, care ţin cu Steaua şi vor să intre la meci, vor avea acces pe stadion ca simpli spectatori, iar dacă se vor manifesta violent, vor fi evacuaţi de forţele de ordine. Este decizia Stelei, iar noi, ca organizatori, ne-am luat toate măsurile pentru a nu avea probleme”, a explicat preşedintele braşovenilor, Dinu Gheorghe. “Dacă Dinu Gheorghe nu îi primeşte în stadion, e treaba lui. Sper să nu fie incidente dacă nu vor putea intra la meci”, a declarat şi antrenorul stelist Marius Lăcătuş.

“Dacă suntem o echipă mare, şi eu consider că suntem, trebuie să câştigăm indiferent dacă jucăm pe lumină sau în nocturnă”
Marius Lăcătuş - antrenor Steaua

×
Subiecte în articol: sport