x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Dinamo / Becali si Vigo - pa, Dinu e noul antrenor

FC Dinamo / Becali si Vigo - pa, Dinu e noul antrenor

de Mihai Igirosanu    |    27 Feb 2006   •   00:00
FC Dinamo / Becali si Vigo  -  pa, Dinu e noul antrenor

Ioan Becali a esuat si la cea de-a doua tentativa de a-si duce pana la capat un mandat de presedinte executiv. La fel ca si la Rapid, fostul impresar a rezistat la Dinamo doar un tur de campionat.

Conflictul cu vicepresedintele Gigi Netoiu se pare ca i-a fost fatal presedintelui executiv al "cainilor", fix cu o saptamana inainte de startul returului. Faptul ca Ioan Becali a fost rapid scos din carti este o mare infrangere a celui care nu mai are dreptul nici la licenta de impresar.

DIPLOMATIE. "Domnul Becali si-a confirmat dorinta de a inceta raporturile contractuale. Am convenit ca acest lucru sa se faca pe cale amiabila, cu acordul partilor, urmand ca zilele urmatoare sa se deruleze si toate aspectele administrative necesare. Am convenit ca pana vinerea viitoare sa se procedeze la o restituire integrala a sprijinului financiar al dumnealui catre clubul Dinamo. Am avut o convorbire civilizata", a declarat Nicolae Badea intr-un interviu acordat site-ului oficial al gruparii alb-rosii.

CORNEL DINU E NOUL ANTRENOR!
De ieri, fostul administrator-delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a devenit antrenorul lui Dinamo, inlocuindu-l pe spaniolul Esteban Vigo. Decizia a fost luata in cadrul unei sedinte la care au participat presedintele Consiliului de Admi-nistratie, Nicolae Badea, vicepresedintele si viitorul presedinte executiv, Gigi Netoiu, si actionarul Vladimir Cohn. Spaniolul Vigo a fost anuntat aseara despre rezilierea contractului, el fiind oricum hotarat sa paraseasca echipa dupa plecarea celui care l-a adus in Stefan cel Mare, Ioan Becali. Dinu va conduce astazi primul antrenament al "cainilor". "N-am renuntat niciodata la meseria mea, aceea de antrenor. Orice activitate am intreprins pana acum a fost doar ceva artificial sau de conjunctura", a declarat Cornel Dinu pentru Jurnalul National.

TRANSFERURI IN AER
Plecarea lui Ioan Becali de la Dinamo a survenit intr-un moment in care doua dintre transferurile importante ale acestei perioade de iarna, revenirea lui Dan Alexa din China si plecarea lui Mihaita Plesan la Poli Timisoara, nu sunt inca rezolvate. Beijing Guoan contesta puternic dreptul de joc al lui Alexa, solicitand o importanta suma de bani, in vreme ce regulamentul de transferari intern il pune pe Plesan in postura de jucator inca inutilizabil pentru echipa lui Gica Hagi. Situatia celor doi fotbalisti este departe de a fi rezolvata, in ciuda tuturor declaratiilor optimiste.
×
Subiecte în articol: sport dinamo becali